Tuesday, November 29, 2022
spot_img
HomeKRYESOREKosova sinonim për Zonë Lufte në Kanalin Amerikan FoxNews.

Kosova sinonim për Zonë Lufte në Kanalin Amerikan FoxNews.

Po të reagonte Prokuroria ndaj Protestave Qytetet tona thot Tucker Carlson NUK DO TË DUKESHIN Zona Lufte si Kosova.

Në emisionin e tij Tucker Carlson në FoxNEWS kanalin më të shiquar në Amerike nga Republikanët dhe përkrahësit e presidentit Trump e përdorë emrin Kosovo duke e krahasuar me Zone Lufte.

Kosova sinonim për Zone Lufte në Kanalin Amerikan FoxNewsLeXO ne DardaMEDIAhttp://dardamedia.com/kosova-sinonim-per-zone-lufte-ne-kanalin-amerikan-foxnews/

Posted by Rex Myftari on Thursday, August 27, 2020

Ai në emisionin e tij, në lajmet e mbrëmjes flet për Protestat e BLM (Black Lives Matter) dhe Antifa duke thënë se po ti trajtonte Prokuroria protestat e BLM & Antifa sikur që trajtuan bashkëpunetorin e Presidentit Trump, Roger Stone, Qytetet tona thot Tucker Carlson NUK DO TË DUKESHIN Zona Lufte sikur Kosova.

spot_img

Most Popular

Recent Comments