Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREKëndi i Kim Mehmetit

Këndi i Kim Mehmetit

Kim Mehmeti: Shqipëria i ngjanë një organizate joqeveritare të cilën e mirëmbajnë donatorët Perëndimorë e që e drejtojnë hajdutët vendorë!

  • Fatkeqësia e Kosovës nuk është vetëm pse Gjykata e saj Kushtetuese e lexon Kushtetutën me sytë e ‘Gjarprit’, por pse fatin e saj e përcaktojnë vasalët serb!

-Në ‘Shqipëritë’ tona më i çmuar është shqiptari që i ruan dhe i shëtit zagarët e ndonjë diplomati të huaj se sa ai që është ndonjë vlerë për popullin tonë!

  • Ne duhet të jemi pro Perëndimorë, por burrështetasit tanë duhet të jen vetëm pro shqiptarë dhe asgjë më shumë!

https://www.facebook.com/watchparty/389802531937986/

spot_img

Most Popular

Recent Comments