Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeBotaEUKasapit të Bosnës i riKonfirmohet burgimi i përjetshëm

Kasapit të Bosnës i riKonfirmohet burgimi i përjetshëm

Krimineli i Luftërave në ish-Jugosllavi Ratko Mladic humb rastin gjyqësor për shkurtim të denimit dhe i rikonfirmohet se do të mbetet prapa grilave përjetësisht për Gjenocidin e shkaktuar në Bosne dhe Hercegovinë.

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti rikujton se Serbia e kishte strehuar dhe çmuar si hero Ratko Mladicin dhe se ky vendim i gjykatës për krime lufte duhet ta detyroj Serbinë që ti pranoj krimet e luftës dhe gjenocidin në Kosovë,

Për më shumë lexoni këtu CNN

spot_img

Most Popular

Recent Comments