Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREKaos në Philadelphia pas vrasjes së Walter Wallace Jr.

Kaos në Philadelphia pas vrasjes së Walter Wallace Jr.

Kaosi po vazhdon në Philadelphia pas vrasjes së zazakut Walter Wallace Jr. Ai u vra të Hënën mbasdite nga dy zyrtar policor të cilët shtinë 14 here në të duke u arsyetuar se Walter Wallace Jr. po mbante armë në dorë dhe po shkonte në drejetim të policëve.

Pas vrasjes gjithçka u zhvillua shumë shpejt dhe situata doli jashtë kontrollit me ç’rast protesuesit lënduan 30 policë duke përfshirë nji police të cilës ia theu dorën nji makinë.

Walter Wallace Jr. kishte vuajtur nga BiPolariteti dhe në momentin kur po i drejtohej policëve po mbante nji thikë në dorë.

Pas vrasjes së tij qyteti është duke u demoluar nga protestuesit të cilët po thyejn e po plaçkisin dyqanet gjithandej.

spot_img

Most Popular

Recent Comments