Thursday, December 8, 2022
spot_img
HomeKRYESOREJunior Geeks në 9 Qytete të Kosovës

Junior Geeks në 9 Qytete të Kosovës

Junior Geeks prOgram i iCK vazhdon trajnimet edhe përgjatë 2020/21 ndërsa do të zgjerohet në nëntë 9 Qytete anembanë Kosovës: Prishtinën, Pejën, Prizrenin, Gjakovën, Mitrovicën, Ferizajn, Gjilanin, Skenderajn dhe Graçanicën. Mëse 900 nxënës do të përfitojnë nga programi, i cili do t’i hapë Aplikimet së shpejti.

Programit përfshinë: takimet e rregullta të klubeve shkollore, ligjeratat dhe trajnimet, vizitat studimore, garat, kampin për shkencë dhe teknologji si dhe vizitën (e pakonfirmuar) e një grupi të nxënësve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

spot_img

Most Popular

Recent Comments