Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREJunikasi Kampion Botëror

Junikasi Kampion Botëror

Robin Krasniqi triumfoi në ndeshjen kundër Dominic Bosel të cilin e mposhti por gjithashtu e falenderon për mundësinë qe ia dha për të luftuar për titullin e Kampionit Botëror në Peshë të Lehtë.

Pas fitores Robini ishte i kujdesshëm të interesohej për shëndetin e kundërshtarit dhe pasi kuptoi se gjithçka ishte në rregull me Dominic Bosel vazhdoi festën duke falenderuar ekipin e tij dhe sponsorët të cilën e benë të mundshme garën e tij drejt fitores.

Sipas postimit të tij ne facebook iu deshtën 15 vitë punë më shumë sakrifica që të arrijë të bëhet kampoion botëror.

Robin Krasniqi por edhe shumë përfaqësues të tjerë Shqiptarë nëpër botë po na e ndrisin fytyren mirëpo faktet flasin se kjo është e mundru vetëm jashtë shteteve tona kombëtare!

Ndeshjën mund ta shihni këtu:

spot_img

Most Popular

Recent Comments