Wednesday, March 22, 2023
spot_img
HomeKRYESOREJazz klubet parajsore në 200+ Fotografi

Jazz klubet parajsore në 200+ Fotografi

Historiani i Muzikës Jeff Gold në Librin SITTIN’ IN të sapo botuar tregon historinë shumë pak të njohur për klubet e Jazz muzikës të Amerikës së viteve 1940-ta & 1950-ta.

Në intervistat ekskluzive, muzikantët e famshëm të kohës si Sonny Rollins dhe Quincy Jones dhe historiani i shquar i Jazz Dan Morgenstern tregojnë rrëfime të vërteta të cilat i kishin përjetuar nëpër klubet parajsore siç i quanin klubet e Jazz-it të asaj kohe.

Libri përmbanë histori me përshkrime të veçanta në më shumë se 200 fotografi dhe ilustrime të rralla e të selektuara me kujdes nga Jeff Gold.

Libri kushton $39.99 dollar dhe mund ta porositni nga web faqja e librit këtu: https://sittinin.com/

spot_img

Most Popular

Recent Comments