Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeKRYESOREHummer me Rrymë

Hummer me Rrymë

Tregut të qerreve me rrymë iu shtua edhe Hummer EV. Prodhuesi i Hummer, kompania GMC kishte munguar në treg tani e 10 vite me modele të reja të brendit Hummer.

Kjo kohë ishte mjaftueshme për GMC të dal në treg me Hummer me Rryme i cili përveç pamjes së bukur dhe me panela elektronikë tani do të terheq më shumë adhurues, sidomos nga ata të cilët ankoheshin se Hummer shpenzonte shumë karburante dhe ishte ndër ndotësit më të medhenjë të ambientit.

Një ndër karakteristilat e Hummer EV është edhe largësia prej 563km (350milje) sa mund të udhëtoni me një mbushje e cila tejkalon edhe Qerret tjera me Rrymë.

Gjithçka në detaje rreth Hummer EV mund ti gjeni në videon në vijim:

spot_img

Most Popular

Recent Comments