Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREHardh Fest n’pandemi “Shnosh si kokrra” !

Hardh Fest n’pandemi “Shnosh si kokrra” !

Festivali “Hardh Fest”, këtë edicion të VI-të vjen me “ONLINE EDITION’ , më datë 4-5 dhe 6 shtator. Kjo si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia Covid-19. 

E ky edicion i Hardh Fest do të mbahet nën slloganin “Shnosh si kokrra”.

Slogani u mendua ti përshtatej periudhës në të cilën po jetojmë. Në situatën e zymtë të pandemisë duhej një slogan i hareshëm dhe idea lindi prej pyetjes që është bërë më shpesh kohëve të fundit, “Si je?” – me përgjigjet ‘shnosh e mirë’, ‘mirë vallai’ etj., dhe sidomos në vendlindjen e Hardh Festit, në Rahovec kjo pyetje shumicën e herave pritet me një përgjigje shumë krenare, ‘shnosh si kokrra e rrushit’. 

Andaj edhe lindi slogani “Shnosh si Kokrra”, duke dashur të percjellim një mesazh mbështetës anembanë!

Aktualisht po punohet në organizimin e aktiviteteve të cilat mund të mbahen edhe ne formë ONLINE me të cilat mund të shënojmë edicionin e VI-të të Hardh Fest në menyrë simbolike.

Festivali, “Hardh Fest”, edicionin e kaluar shënoi një sukses të madh, ku numri i pjesëmarrësve arriti mbi 70 mijë vizitorë nga mbarë bota.

spot_img

Most Popular

Recent Comments