Friday, December 2, 2022
spot_img
HomeKRYESOREGrenell me Thaçin e Vucic në Shtëpinë e Bardhë Diskutime për Dialogun

Grenell me Thaçin e Vucic në Shtëpinë e Bardhë Diskutime për Dialogun

Lajm i madh! Kam marrë pajtimin nga qeveritë e Kosovës dhe të Serbisë për të ndaluar përkohësisht fushatën e mosnjohjes dhe perpjekjet e anëtarësimit në organizata ndërkombëtar në mënyrë që të takohemi në Uashington DC në Shtëpinë e Bardhë me 27 Qershor për Diskutime për Dialogun.

spot_img

Most Popular

Recent Comments