Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeArtGjëja më e ëmbël

Gjëja më e ëmbël

Sot, 24 vjet më parë, U2 xhiruan videon spotin e tyre klasik për këngën 'Sweetest Thing' apo në shqip për 'Gjënë më të ëmbël' në zonën përreth Sheshit Fitzwilliam në Dublin – duke shfaqur pamje nga gruaja e Bonos, Ali Hewson, Boyzone, Artane Boys Band, Riverdance, dhe shumë të tjera. Për ta shënuar këtë rast, On This Day ka rishikuar historinë e këngës dhe videon e saj ikonike.

22 Shtator, 2022

via HotPress

spot_img

Most Popular

Recent Comments