Tuesday, November 29, 2022
spot_img
HomeBotaEUGazetarja e Deutsche Welle e Konsideron Mitrovicën pjesë të Sërbisë!

Gazetarja e Deutsche Welle e Konsideron Mitrovicën pjesë të Sërbisë!

Në raportimin e saj nga pjesa veriore në Mitrovicë, Gazetarja e DW Fanny Facsar e konsideron raportimin nga kjo pjesë e qytetit sikur po raporton nga Serbia.

Institucionet e Kosoves do te duhej te reagonin me njē notē proteste ndaj televizionit Gjerman Deutsche Welle dhe Gazetares në fjalë për raportim jo-korrekt dhe jo-profesional, për raportim anues ndaj Sërbisë dhe provokim ndaj Shqiptarëve.

Në video në sekonden e 0:45 mund të shihni në shiritin ku shkruan emri i saj (sikur në fotografi) shkruan Mitrovica Serbia.

spot_img

Most Popular

Recent Comments