Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREFletëvotimi 2021, Broshura dhe BMail Lista nga Diaspora

Fletëvotimi 2021, Broshura dhe BMail Lista nga Diaspora

KQZ miratoi fletëvotimin dhe broshurën e kandidatëve për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021.

Në këtë postim mund ti gjeni të gjitha në një vend, duke përfishirë edhe listën e votuesve me postë nga diaspora. Mund ta shkarkoni dhe ta verifikoni emrin tuaj në listë.

Fletëvotimin mund ta shkarkoni këtu:

Emrat e Kandidatëve për Deputet

Diaspora Lista e votimit me Postë BMail Voting

spot_img

Most Popular

Recent Comments