Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESOREFjalimi i Vjosa Osmani

Fjalimi i Vjosa Osmani

Fjalimi im në inaugurimin e sheshit dhe shtatores së heroit tē Kosoves, Kolonel Ahmet Krasniqi

Fjalimi im në inaugurimin e sheshit dhe shtatores së heroit të Kosovës, Kolonel Ahmet Krasniqi

Posted by Vjosa R. Osmani on Monday, September 21, 2020
spot_img

Most Popular

Recent Comments