Friday, December 2, 2022
spot_img
HomeKRYESOREFilmi ZANA online në Amazon, Vimeo & iTunes

Filmi ZANA online në Amazon, Vimeo & iTunes

Zana për herë të parë në platformë online në Amazon prime video dhe Vimeo. Së shpejti (në Janar) edhe në ITUNES dhe platforma te tjera.
Nëse se keni pa do ta keni mundësine tani në linkun më poshte:

Amazon Prime Video:
Gjermani: https://www.amazon.de/gp/video/detail/B08QMBNZ85/ref=atv_dp_share_cu_r
SHBA: https://www.amazon.com/gp/video/detail/B08PFL8XFL/ref=atv_dp_share_cu_r
Vimeo on demand (në territore gati mbarë botën)
https://vimeo.com/ondemand/zana

spot_img

Most Popular

Recent Comments