Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeBotaEUFillon punën Radio Lobi në Gjermani

Fillon punën Radio Lobi në Gjermani

https://www.radiolobi.com/

Të nderuar bashkëatdhetar,

Lobi Euro – Atlantik Shqiptar, duke e parë nevojën e Mërgatës për një informim të drejtë dhe konstruktiv për punën dhe aktivitetin e shqiptarëve kudo që janë, pas përgatitjeve të nevojshme, ka vendosur të hapë « Radio Lobi Euro – Atlantik Shqiptar ». Për mbarëvajtjen e programeve të Radios do të përkujdeset një staf profesional. Kjo Radio, është e instaluar në selinë e Lobit Euro – Atlantik Shqiptar, në Lörrach të Gjermanisë dhe me punë do të startojë me 03 Maj 2021 duke filluar nga ora 20H00.

Ju bëjmë thirrje Mërgatës që të bëhet pjesë e Radios tonë të përbashkët duke shpresuar se edhe ju do të kontribuoni në rritjen e cilësisë së programeve.

Lörach, Gjermani, 27 Prill 2021 Kryesia e Lobit Euro – Atlantik Shqiptar,
Kryetar
Shukri Ymeri

spot_img

Most Popular

Recent Comments