Thursday, December 8, 2022
spot_img
HomeKRYESOREFermerët e Mitrovicës së Veriut aplikojnë në Jug për Subvencione

Fermerët e Mitrovicës së Veriut aplikojnë në Jug për Subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR) njofton të gjithë fermerët e Mitrovicës së Veriut, Zveçanit, Leposaviqit dhe Zubin Potokut se dosjet e tyre për aplikim në Programin për Pagesa Direkte – Subvencione 2020, mund t’i dorëzojnë në Zyrën Regjionale në Mitrovicën e Jugut, rruga “Mbretëresha Teutë”.

Ndryshe, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka vendosur që afati për aplikim për pagesa direkte të zgjatet deri më 28 gusht 2020. Kjo zgjatje është bërë pas kërkesave të fermerëve, Drejtorive Komunale për Bujqësi dhe Zhvillim Rural dhe Asociacionit të komunave të Kosovës, duke iu mundësuar në këtë mënyrë aplikimin të gjithë fermerëve dhe ekonomive bujqësore. Procedurat e aplikimit dhe dokumentacioni mbetet i njëjtë.

spot_img

Most Popular

Recent Comments