Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESOREDrita Gjongecaj: Ruajtja dhe Trashëgimi i Gjuhës Shqipe, Detyrë e Çdo Shqiptari

Drita Gjongecaj: Ruajtja dhe Trashëgimi i Gjuhës Shqipe, Detyrë e Çdo Shqiptari

Drita Gjongecaj është një intelektuale e mirintegruar në botën amerikane. Pas kualifikimeve të nevojshme në sistemin e arsimit të Nju-Jorkut, arriti të ngjisë shkallët e karrierës në arsim dhe prej 9 vjetësh është zëvendësdrejtore në shkollën publike “Theodore Schoenfeld”.

Më shumë lexoni ne DiasporaShqiptare.al

spot_img

Most Popular

Recent Comments