Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREDorëzohët manuali për rifillimin e punës edhe në ambiente të mbyllura Hoteliere

Dorëzohët manuali për rifillimin e punës edhe në ambiente të mbyllura Hoteliere

Përfaqësuesit e Odës Hoteliere dhe Turistike të Kosovës, ne krye me Hysen Sogojeva, kryetarr dhe Visar Demolli, Drejtor egzekutin  sot dorëzuan Manualin për rifillimin e punës brenda ambienteve hoteliere, restoranteve dhe kafiterive, në Kabinetin e Zëvendëskryeministrit të parë Besnik Tahiri.   U bisedua për sfidat me të cilat po ballafaqohet ky sektor në kohë pandemie.   “Kërkesat tona ishin kryesisht ato për lejimin e punës në hapësirat e brendshme-te mbyllura dhe largimin e kufizimit të veprimtarisë së tyre. 

Të gjithë të pranishmit u zotuan se do t’i adresojmë këto çështje në instancat kompetente në mënyrë që të gjendet një zgjidhje për funksionimin e rregullt të këtij sektori, gjithmonë në përputhje dhe me rekomandimet e institucioneve shëndetësore për ruajtjen e shëndetit publik”, thotë OHTK-ja,

spot_img

Most Popular

Recent Comments