Tuesday, December 6, 2022
spot_img
HomeDiTARI 28 Dhjetor 2020
Array

DiTARI 28 Dhjetor 2020

Liburn Aliu sot në kuvendin e Kosovës lidhur me buxhetin për vitin 2021 i drejtohet me fjalë të ashpra deputetëve duke thënë se: Sa here qe ju e permendni interesin Madhor e Nacional, Ne e ndëgjojmë Sharrën që e keni ndezë dhe mos e mbeshtillni me interes Madhor e Nacional projekt-propozimin sepse ky propozim është jo-legjitim.

Ai më tutje tha, Jemi në krizë, njerzit po vdesin dhe nëse me të vërtet brengoseni për qytetarin e Kosovës, merrni vendim sot që t’iu vazhdohen pagesat e rrogave qytetarëve të Kosovës deri në mars të vitit 2021, ai gjithashtu tha se projekt-propozimi jo-legjitim ka mangësi të mëdha sepse i është zvogluar buxheti Ministrisë së Shëndetësisë dhe Arsimit ndërsa janë shtuar fonde për rrugë dhe infrastrukturë duke aluduar se aty mund të bëhen manipulime me tendera.

spot_img

Most Popular

Recent Comments