Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeTrendeKombëtareDiaspora Voto me Postë Mitrovicë-Podujevë

Diaspora Voto me Postë Mitrovicë-Podujevë

Nëse jetoni në Diasporë dhe dëshironi të jeni pjesë e ndryshimit në zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicën Veriore, regjistrohuni sa më parë.

Në vegzën më lartë regjistrohuni për të Votuar në këto zgjedhje dhe bëhu pjesë e ndryshimeve në komunën tuaj.

spot_img

Most Popular

Recent Comments