Thursday, December 1, 2022
spot_img
HomeKRYESOREDezinsektimi i Prishtinës ORARI

Dezinsektimi i Prishtinës ORARI

Sot me 14 Qershor fillon dezinsektimi hapësinor në Komunën e Prishtinës.

Për 6 mbrëmje rresht do të dezinsektohen lagjet e ndryshme të zonës urbane e rurale të Prishtinës.

Monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me ju, qytetarët, do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv.

spot_img

Most Popular

Recent Comments