Friday, December 2, 2022
spot_img
HomeKRYESOREDavid Philips nxit Shqiptarët e Amerikës të Votojnë për Joe Biden

David Philips nxit Shqiptarët e Amerikës të Votojnë për Joe Biden

David Philips: Amerika nuk ka mik më të madh në botë se Shqiptarët.

Në videon 3 minutëshe David Philips mik i Shqiptarëve nxit diasporën në Amerikë ta votojnë Joe Biden për President.

Ai ndër të tjera thekson se marrëveshja e 4 Shtatorit me Presidentin Trump në Shtëpinë e Bardhë ishte e dëmshme për Kosovën dhe se shpërfaqi se Amerika po i hedh Hi Syve Shqiptarëve ndërsa Sërbisë i bëri koncesione të cilat e nxjerrin Sërbinë si fitimtare e cila do të përfitoj daljen në det dhe zhvillim ekonomik ndërsa Shqiptarët nuk fituan asgjë nga kjo marrëveshje.

Më tutje ai tha se Nuk njeh asnjë Shqiptar që do ta dëshironte ndarjen e Kosovës siç planifikon Serbia ta bëj prandaj duhet votuar Joe Biden që ta kemi një mik të Shqiptarëve në Shtëpinë e Bardhë.

spot_img

Most Popular

Recent Comments