Saturday, December 10, 2022
spot_img
HomeKRYESOREDavid L. Phillips sulmon ashpër të Dërguarin e Trump Richard Grenell

David L. Phillips sulmon ashpër të Dërguarin e Trump Richard Grenell

David L.Phillips drejtori i institutit për ndërtimin e paqes dhe të drejtat e njeriut me bazë në Columbia University në New York i referohet të dërguarit të Presidentit Trump për Kosovë duke e quajtur Katastrofal.

z.Phillips shton se Richard Grenell së pari shtyu përpara iden e ndarjes së Kosovës, të cilën kosovarët e refuzuan. Pastaj ai provoi një samit midis Thaçit dhe Vuçiqit, i cili gjithashtu dështoi.

Tani, i turpëruar nga dështimet e tij, ai po përpiqet të shpagojë veten duke mbledhur para për fushatën e Trump nga shqiptarët amerikanë. Çfarë paturpësi përfundon z.Phillips duke sugjeruar se Kosova meriton një administratë Amerikane që me të vërtetë kujdeset për Shqiptarët.

spot_img

Most Popular

Recent Comments