Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeKRYESOREDavid L. Phillips: Presidenti Trump pro-ndarjes & dhënies së tokave shqiptare Serbisë.

David L. Phillips: Presidenti Trump pro-ndarjes & dhënies së tokave shqiptare Serbisë.

David L. Phillips në intervistën më të re rreth aktualitetit Shqiptaro-Amerikan botuar në illyriapress flet ashpër kundër Presidentit Trump në raport me Kosovën.

Sipas tij, Presidenti Trump mbështeti ndarjen dhe dhëniem e tokave shqiptare Serbisë. Ai shton më tutje se Shqiptarët e duanë vendin e tyre dhe nuk do të pranojnë tradhtinë e Presidentit Trump.

intervistën e plotë lexojeni këtu: http://illyriapress.com/bipartisan-and-transatlantic-cooperation-is-needed-to-resolve-the-kosova-issue-once-and-for-all/

spot_img

Most Popular

Recent Comments