Wednesday, December 7, 2022
spot_img
HomeKRYESORECSS3 ne Akcion

CSS3 ne Akcion

Sintaksa:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>

h1 {
font-style:Arial;
}
p {
color: red;
text-align: center;
}
</style>
</head>
<body>
<h1>Miresevini</h1>
<p>Përshendetje Botë!</p>
<p>Këto paragrafë janë stiluar me CSS.</p>

</body>
</html>

CSS akseson elementet gjuhësore të HTML dhe u jep atyre karakteristika të veçanta, të dëshiruara të shfaqjes. Me CSS, çdo dizajner mund të përshtatë çdo teknologji të vetme me vizionin e tij / saj, p.sh. një titull h1 font Arielle.

 

LLoji i integrimit Ffushëveprimi Prioriteti mbi:
skedar të veçantë CSS Global (të gjitha skedarët që
përfshijnë këtë fletë stili)
Integrimi në fushën “<head></head> Vetëm në skedarin HTML Skedar i veçantë CSS
Integrimi në një etiketë të vetëm HTML vetëm në “stiluar” Skedar skedar i veçantë CSS, integrimi në zonën e kokës(head)

 

spot_img

Most Popular

Recent Comments