Tuesday, December 6, 2022
spot_img
HomeKRYESOREChiefs 9 vs. 31 Buccaneers Super Bowl LV (55) 2021

Chiefs 9 vs. 31 Buccaneers Super Bowl LV (55) 2021

Tom Brady në moshën 43 vjeçare fiton Super Bowlin e tij të 7-të në vitin e tij të parë me Buccaneers.

Ai kishte kaluar nga The Patriots vitin e kaluar ne Florida për të luajtur për Buccaneers dhe në vitin e parë për ekipin e ri korri suksesin që shumë e deshirojnë edhe përkundër faktit që në moshën e tij rrallëherë mund të korret sukses sikur Tom Brady.

Në vazhdim mund ti ndiçni momentet më të mira nga loja dhe në videon tjetër ndiçeni koncertin e The Weeknd që mahniti publikun gjithandej botës. Koncerti është këtu:

spot_img

Most Popular

Recent Comments