Wednesday, December 7, 2022
spot_img
HomeKRYESOREBig Tech distancohen nga Trump

Big Tech distancohen nga Trump

Kompanite e mëdhe teknologjike shkëpusin marrëdheniet me Trump

Ka disa ditë që ekipi i Trump ndërpreu dërgimin e emailave masiv proces të cilin po e bënte si pjesë e fushates se tij për të grumbulluar fonde për periudhen pas-presidenciale. 

Mirëpo siç mësuam nga CNN kjo mdodhi përshkak se Kompania STRIPE përmes së cilës bëheshin pagesat ndërpreu bashkëpunimin me Trump dhe tani nuk mund të procesohen donacionet në llogari bankare të presidentit Trump.

Kjo eshte duke ndodhur edhe me kompani tjera teknologjike të cilat përshkak të vandalizimit të Kongresit ditë më parë janë duke i ndërprerë lidhjet me Trump.

spot_img

Most Popular

Recent Comments