Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREBiden së shpejti President i ShBA

Biden së shpejti President i ShBA

Siç mesuam nga David Axelrod ish-zyrtar në Shtepine e Bardhë gjatë kohës së Presidentit Obama, sipas tij, Shërbimi i Sigurimit tē Presidentit dhe Agjensitë tjera të Sigurisē kanë dërguar trupat e tyre për ta Siguriar Shtepinë e Biden që sipas tij eshte indikacion se Biden do të shpallet president shumë shpejt.

https://twitter.com/davidaxelrod?s=20

spot_img

Most Popular

Recent Comments