Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREBesëlidhja e Lezhës (video) konferencë

Besëlidhja e Lezhës (video) konferencë

Në vazhdim mund të ndjekni konferencën online rreth Besëlidhjes së Lezhës

Moderuar nga Durim Avdullahu në këtë konferencë marrin pjesë studiues shqiptar, Pellumb Xhufi, Hasan Bello, Enis Sulstarova, Ilaz Shehu dhe në mesin e tyre edhe Albin Kurti, Albulena Haxhiu dhe Avni Dehari.

spot_img

Most Popular

Recent Comments