Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREAutobusi Falas në Prishtinë

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me vendim te Kryetarit Shpend A. Ahmeti, do të jet FALAS për muajin dhjetor 2020.

Kjo vlen vetëm për autobuset publik që menaxhohen nga Trafiku Urban Prishtinë

Këtë e bëri publike Kryetari i Prishtinës edhe në Cicërimën e tij.

via #rriNshpi me neve

spot_img

Most Popular

Recent Comments