Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREArrestohet Kryeministri Boshnjak

Arrestohet Kryeministri Boshnjak

Arrestohet Fadil Novalić Kryeministri i Federatës se Bosne Hercegovinës rreth rastit me Respiratorët Kinez.

Sipas mediave boshnjake Kryeministri Fadil Novalić nuk i respektoi rregullat e prokurimin duke i anashkaluar institucionet dhe duke bërë shkelje ligjore.

Ndërsa Federata Boshnjake arreston Kryeministrin e saj për shkelje ligji të Një rasti Prokurimi, Demokracia Kosovare toleron edhe shkeljen e Kushtetutës dhe përkrahet nga institucionet ndërkombëtare.

Lexoni më shumë në RadioSarajevo

spot_img

Most Popular

Recent Comments