Wednesday, December 7, 2022
spot_img
HomeKRYESOREAprovohet vaksina Pfizer në ShBA

Aprovohet vaksina Pfizer në ShBA

Aprovohet vaksina e prodhuar nga Pfizer dhe BioNTech për përdorim të menjëhershēm kundër Covid-19

Vaksina kishte arritur më herët në depot e Pfizer dhe pritej vendimi nga FDA -Administrata vendimmarrëse për përdorimin e medikamenteve.

Vaksina do të distribuohet në 600 Lokacione të ndryshme gjithandej Amerikës dhe së pari do të vaksinohen të moshuarit dhe stafi mjeksor sipas prioritetit.

via CNN

spot_img

Most Popular

Recent Comments