Thursday, December 1, 2022
spot_img
HomeKRYESOREAmbasada e Amerikës: Respektoni Vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

Ambasada e Amerikës: Respektoni Vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

DEKLARATË NGA AMBASADA E SHBA-VE 

Shtetet e Bashkuara u bëjnë thirrje të gjitha partive politike dhe institucioneve në Kosovë të respektojnë vendimet e Gjykatës Kushtetuese dhe të sigurojnë që qytetarët e Kosovës të kenë mundësinë të zgjedhin përfaqësuesit e tyre përmes zgjedhjeve të lira, të drejta dhe paqësore. 

spot_img

Most Popular

Recent Comments