Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREAlbin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat tona të përbashkëta të drejtësisë, lirisë, vetëvendosjes dhe të mundësive të njejta për të gjithë të cilat vlera paraqesinë një aleancë të përkushtuar ndaj njeri tjetrit në mes popujve tanë dhe diasporës Shqiptare në SHBA.

Animi nga njëra anë i z.Kurti në këtë rast për Joe Biden mund të ngjallë pakënaqësi tek Shqiptarët që janë përkrahës të Presidentit Trump por edhe në rast se fiton një mandat të dytë Presidenti Trump mund ti hakmerret Vetëvendosjes por edhe popullin Shqiptar në Kosovë.

Meqense gjasat janë të mëdha që Biden të fitoj garën e 3 Nëntorit 2020 për President të Amerikës, thirrja e z.Kurti mund të jetë gjest shumë i menqur dhe ta afroj Kosoven edhe më shumë me Amerikën.

Sidoqëtëjetë, veprimi i z.Kurti është i guximshëm në vetvete dhe duhet pritur rezultatin e zgjedhjeve për ta parë se a ka qenë i drejt apo jo.

Ndiqeni thirrjen e z.Kurti këtu:

https://www.facebook.com/watch/?v=280698453047663
spot_img

Most Popular

Recent Comments