Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREAAK një këmb në Kuvend tjetra . . .

AAK një këmb në Kuvend tjetra . . .

AAK Forca e Kosoves

AAK me sulmet ndaj Vjosa Osmanit dhe fushatën për president në kohën kur në Kosovë është duke u bërë garë për Kryeminister dhe Zgjedhje Parlamentare sikur e ka huqur edhe qëllimin por edhe rastin për të mbijetuar si parti politike.

Në rastin më të mirë ata do ta kalojnë pragun, në rastin më të keq do të bankrotojnë dhe gradualisht perendojnë nga skena politike e Kosovës.

spot_img

Most Popular

Recent Comments