Tuesday, November 29, 2022
spot_img
HomeKRYESORE6 të Suspenduar 29 nën hetime

6 të Suspenduar 29 nën hetime

Sulmi i 6 Janarit ndaj Parlamentit Amerikan po sjell kokëqarje edhe për Policët që atë ditë do të duhej ta mbronin demokracinë nga turma e nxitur për kryengritje.

6 Policë të cilët në një mënyrë apo tjeter ishin përfshirë në ngjarje duke e thyer kodin e punës u denuan me shkarkim nga puna dhe 29 të tjerë janë duke u hetuar për të njejtat veprime.

Disa nga veprimet që nga gjykata Amerikane konsiderohen si thyerje e kodit të punës së policisë u konsideruan, ndihma që disa policë i dhanë turmës që ata të arrijnë tek salla e kuvendit, bartja e kapelës MAGA dhe pozimi apo fotografimi bashkë me protestuesit.

spot_img

Most Popular

Recent Comments