Wednesday, December 7, 2022
spot_img
HomeKRYESORE4 të Vdekur, Vazhdon certifikimi

4 të Vdekur, Vazhdon certifikimi

Bilanci i protestave të 6 Janarit 2021 ne Washington Dc është 4 të vdekur, 52 të arrestuar dhe vandalizim i zyrave të Kongresistëve në të cilat protestuesit edhe kishin ndezur nga një marihuana, vodhën gjësende të ndryshme edhe nga zyra e Kryetarës Nancy Pelosi, u fotografuan dhe u arrestuan nga policia.

Megjithate, Kongresi po vazhdon punën e rregullt për certifikimin e rezultatit zgjedhor.

Hilary Clinton i quajti protestuest Terrorista Vendorë të cilët duhet të denohen për veprat e tyre. (shih cicërimën më poshtë)

Asgje nuk mund ta ndal zyrtarizimin e mandatit të Presidentit Biden me 20 Janar 2021.

spot_img

Most Popular

Recent Comments